Pamukova 1968-Sapanca Gençlikspor: 0-2

featured

Pamukova 1968-Sapanca Gençlikspor: 0-2

Sapanca Gençlikspor, SporExpres.com’dan canlı yayınlanan müsabakada Pamukova 1968 2-0 mağlup etmeyi başardı

Bölgesel Amatör Lig’de iki Sakarya temsilcisini karşı karşıya getiren derbi maçta Pamukova 1968, Sapanca Gençlikspor’u konuk etti.  Sapanca Gençlikspor ilk devresi golsüz biten maçta ikinci yarıda  Cihan ve Ömer Faruk ile bulduğu gollerle 2-0 galip gelmeyi başardı.

. İlk yarısı dengeli geçen müsabakada gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda konuk ekip 65’te Cihan Tan ile öne geçti. Sapanca Gençlik 82’de Ö.Faruk ile farkı ikiye çıkarttı. Kalan sürede skor değişmeyince derbi maçtan 2-0 galip ayrılmayı başaran Sapanca Gençlikspor oldu. Yeşil-Beyazlı takım bu galibiyetle üst üste ikinci üç puanını alarak puanını 6’ya çıkarttı.

PAMUKOVA 1968: 0
SAPANCA GENÇLİK: 2
STAT: Pamukova
HAKEMLER: Hakan Tezcan** Kaan Ergil** Fatih Etirli**
PAMUKOVA 1968: Uğur** Eray** Mirsat** Can** Samet** Metehan** Tolgahan** (Emirhan*)Samet** Kenan** (Anıl*) Berkay** Kağan** (Mustafa*)
ANTRENÖR: Mehmet Atmaca
SAPANCA GENÇLİK: Enes*** Anıl** Aykut** (Caner**)Erdin** Fatih*** Cenk*** (Berkay*) Sinan** (Bedirhan*) Muhammed** Cihan*** (Ö.Faruk***)Yusuf** (Burak*)
ANTRENÖR: Serdar Ergelen
GOLLER: Dk.65 Cihan, Dk.82 Ö.Faruk  (Sapanca Gençlik)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!