Ozan Sol Sakaryaspor’da

featured

Ozan Sol Sakaryaspor’da

Sakaryaspor yönetimi geçtiğimiz sezon attığı 30 golle 2.Lig gol kralı olan Ozan Sol’u renklerine bağladı.

TFF 2.Lig’de 5 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesinde yaptığı 19 transfer ile kadrosunu baştan aşağı yenileyen Sakaryaspor, ligin başlamasına 4 gün kala bombayı patlattı. Yeşil Siyahlılar geçtiğimiz sezonun gol kralı Ozan Sol’u transfer etti. Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Bodrumspor forması ile Sakaryaspor’a da 3 gol atmıştı.

1.LİG’E GİTTİ

Bodrumspor forması ile geçtiğimiz sezon 30 gol kaydeden Ozan Sol, ligleri bitmesi ile birlikte 1.Lig ekibi Bursaspor’un yolunu tutmuştu. Bursaspor’da ligin 3’üncü haftası sonrasında yaşanan büyük operasyonun ardından 14 futbolcu ile birlikte kadro dışı kalan Ozan Sol’u kadrosuna katmak için Sakaryaspor, yıldırım hızı ile harekete geçti.

2 YILLIK

2.Lig’de 30 golle elde ettiği gol krallığının ardından Türkiye’de 2020-2021 sezonunda profesyonel liglerde en çok gol atan oyuncu olan Ozan Sol’u dün Sakaya’ya getiren yeşil siyahlılar golcü orta saha oyuncusu ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Ozan Sol’un bugün takımla idmana çıkarak Pazar günü onanacak olan Bayburt maçı kadrosunda ye alması bekleniyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sakaryaspor forması giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ozan Sol, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Ozan, “Sakaryaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Beklentilerin farkındayım. Geçen sene bıraktığım yerden devam ederek bu yıl şampiyonluk özlemini bitireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!