OSTİM’DE HEDEF GALİBİYET

featured

OSTİM’DE HEDEF GALİBİYET

Sakaryaspor, ligin ikinci haftasında Pazar günü konuk olacağı Bugsaş maçı hazırlıklarını yaptığı tek idmanla tamamladı. Morallerin yüksek olduğu yeşil-siyahlı ekibimizde 3 puandan başka düşünce yok .Cumartesi günü Saat 12.45’te Rüstemler Tesislerinden Kulüp otobüsü ile Ankara’ya giden yeşil siyahlılarda tek hedef üç puan.

KADRODA 18 OYUNCU VAR

Sakaryaspor Pazar günü Ankara’da Ostim stadında saat 16.00’da ligdeki ikinci karşılaşmasında Bugsaşspor’la karşı karşıya geliyor. Bu maç için çok iyi hazırlandıklarını söyleyen teknik heyet ve futbolcular bu karşılaşmadan mutlaka üç Puanla döneceklerine inanıyorlar. Uşak Bölgesi B Klasmanı Hakemi Veli Karakaya’nın yöneteceği karşılaşma için Sakaryaspor dün saat 12.45’de 18 Kişilik kadrosu ile yola çıktı. Kadroda kalecilerden Aykut Berat Yıldız, Ramazan Civelek, Burak Taşdemir, Cem Ekinci ile sakatlığı devam eden Canberk yer almazlarken, son günde transfer olan Batuhan Karadeniz ve Hakkı Can Aksu’nun lisanlarının çıkartılmasına rağmen Ankara kafilesine dahil edilmediler.

BUGSAŞSPOR MAÇ KADROSU

1- Ercüment Kafkasyalı

2- Ferhat Kaya

3 –Burak Bekaroğlu

4- Ramazan Sal

5- Zafer Aydoğdu

6- Tufan kelleci

7- Fikret Topaloğlu

8- Yasir Subaşı

9- Murat Akın

10_ Serdar Ümit Deniz

11- Ferhat Yazgan

12- Beykan Şimşek

13- Talha Mayhoş

14- Fatih Özçelik

15- Ramazan Çevik

16- Erçağ Evirgen

17- Coşkun Yılmaz

18- Mahir Sağlık

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!