BATUHAN KARADENİZ-HAKKI CAN AKSU SÜRPRİZİ

featured

BATUHAN KARADENİZ-HAKKI CAN AKSU SÜRPRİZİ

Sakaryaspor transferin son gūnūnde hareketli saatler yaşadı. Yönetim stoper transferinin ardından forvete de takviye yaptı. Geçen sezen Şanlıurfaspor’da oynayan Batuhan Karadeniz ile anlaşma sağlandı.. Sakaryaspor, yine transferin son gününde kadrosunu Fethiyespor’un genç savunma oyuncusu Hakkı Can Aksu ile güçlendirdi.

LİSANSLARI ÇIKARTILDI

Sakaryaspor, transferin son gününde kadrosunu Fethiyespor’un genç savunma oyuncusu Hakkı Can Aksu ile güçlendirdi. 21 yaşındaki savunma oyuncusu Sakaryaspor’un 15’nci transferi oldu. Sakaryaspor yönetimi, transferin son gününü de boş geçmedi. Yönetim, 2. Lig takımlarından Fethiyespor’un 21 yaşındaki savunma oyuncusu Hakkı Can Aksu’yu kiraladı. Genç oyuncunun takıma gelmesiyle birlikte stoper sayısı da 4’lendi. Sakaryaspor Hakkı ile birlikte bu sezon 15’nci transferine imza attı.Transferin son gününde transfer edilen iki futbolcunun da lisansları çıkmasına rağmen Bugsaş maçı kadrosuna alınmadılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!