Olgunlar için büyük destek

featured

29 Haziran’da start alacak olan dev organizasyon öncesi ziyaretler devam ediyor

Olgunlar için büyük destek

32’ncisi düzenlenecek olan Gazi Metal Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için sayılı gün kaldı.

Nevzat İnanç’tan açıklama

Hem virüs salgını, hem de yıllarca turnuvaya ev sahipliği yapan Ticaret Meslek Lisesinin yıkılması sebebiyle 2 yıldır düzenlenemeyen Geleneksel Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında hasret bitiyor. Bu yıl 32’ncisi yapılacak olan dev organizasyon için artık sayılı gün kaldı. Yine Gazi Metal Fabrikasının sponsor olduğu ve Mehmet Gazioğlu sezonu adıyla gerçekleşecek olan turnuva 29 Haziran’dan itibaren futbol tutkunlarını buluşturacak. Sakarya Atatürk Stadının yanındaki yeni sentetik saha artık tamamen turnuvaya uygun hale getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; “Biz sporun hizmetindeyiz. Dolayısıyla böylesine büyük bir spor organizasyonu için de göreve hazırız” dedi.

Vali Kaldırım’dan mesaj

32’nci Gazi Metal Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasını düzenleyecek olan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) hazırlıklarını sıklaştırdı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, dün Turnuva Genel Koordinatörü Şamil Bilgin ile birlikte çok önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerin ilki Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a oldu. Hazırlıklar ile ilgili bilgi alan Vali Kaldırım tam destek verdiğini ve maçları izleyeceğini belirtti. Zımba ve Bilgin’in dünkü ikinci adresi Adapazarı Belediyesi oldu. Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ile yapılan toplantıda son gelişmelerle ilgili bilgiler aktarıldı.

Başkan Yüce yakın takipte
ASKF Başkanı Yaşar Zımba ile Turnuva Genel Koordinatörü Şamil Bilgin’in dünkü ziyaretleri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile devam etti. Virüs öncesine kadar Turnuvayı yakından takip ettiğini hatırlatan Başkan Yüce; “Turnuvamızın bu yıl da büyük ilgi göreceğini biliyoruz. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Turnuvamızı hasretle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
İşte yaşanan son gelişmeler
29 Haziran’da startı verilecek olan 32’nci Gazi Metal Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için kayıt işlemleri sürüyor. Kayıt işlemleri www.sakaryaolgunlarturnuvasi.com adlı internet sitesi üzerinden yapılıyor. Bu arada Turnuva Tertip Komitesinde beklenen değişiklik dün yapıldı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın önderliğinde oluşan yeni Komitede, Tezcan DEMİR (TFF Sakarya Futbol İl Temsilcisi), Ali Fikri Aşık (Gazeteci-ASGD Başkanı), Mithat ŞAHİN (Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü), Şamil Bilgin (Eczacı), Aşkın KILIÇ (İş insanı), Ahmet SİLAHÇI (ASKF Genel Sekreteri), Yıldız SARIOĞLU (ASKF lisans birimi görevlisi) ve Neşet ÇAKIR (ASKF Başkan Vekili) yer aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!