Olgunlar Turnuvası’nı ASKF düzenliyor

featured

Bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için geri sayıma geçildi. Turnuva bu sezon Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun koordinasyonunda düzenlenecek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya’da başlayıp tüm Dünya’da lgi çekmeyi başaran bir organizasyonu 2 yıl aradan sonra ASKF koordinatörlüğünde yeniden spor severler ile buluşturacağız. Turnuvanın tüm geliri daha önceki yıllarda olduğu gibi yine eğitime aktarılacak. ’’ dedi

KAYITLAR NETTEN

2 yıldır virüs sebebiyle yapılamadığı için büyük bir hasret duyulan Geleneksel Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için başvuru işlemleri sürüyor. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar, başvurularını tamamen internet üzerinden yapıyorlar. www.sakaryaolgunlarturnuvasi.com adlı internet sitesinde hem kayıt işlemleri gerçekleşiyor, hem de turnuvanın kuralları ile ilgili tüm bilgiler veriliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!