Olgunlar Futbol Turnuvası komitesi çalışıyor

featured

 

Bu yıl ASKF tarafından düzenlenecek 32.Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası öncesinde tertip komitesi, Orman Park’ta basınla buluştu.

Pandemi nedeniyle oynan mayan olgunlar turnuvası  İki yıl aradan sonra düzenlenecek turnuva öncesi yapılan toplantıya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Turnuva Koordinatörü Şamil Bilgin, turnuvanın sponsoru Gazi Metal yöneticisi Gani Erdoğan, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, tertip komitesi üyeleri Tezcan Demir, Neşet Çakır, Aşkın Kılıç, Orhan Muslu ve Ali Fikri Aşık katıldı.

DAMGA VURACAK

Turnuvanın iki yıllık aradan sonra yeni sahasında daha görkemli bir şekilde yapılacağını belirten Turnuva Koordinatörü Şamil Bilgin, futbol dışında görsel şovlarında bu yıla damga vuracağını söyledi. Bilgin, “Olgunlar Futbol Turnuvasını çok özledik. Artık geri sayıma geçtik. Çok güzel bir turnuva bizler bekliyor.

Maçların yanı sıra yerel sanatçılarımızın konserlerinin de damga vuracağı yaz akşamlarının vazgeçilmezi turnuvamız başlıyor. Tüm olgun severleri bekliyoruz” dedi.

ÇOK HEYECANLIYIZ

ASKF Başkanı ve aynı zamanda tertip komitesinin de başkanı olan Yaşar Zımba, turnuvayı düzenleyecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Zımba, “Sakarya’nın en önemli spor organizasyonlarından birini düzenleyecek olmanın gururunu yazıyoruz. Şehrimizin büyüklerinin bize görev almamız konusunda yaptığı telkinlerle bu işe girdik. Çok heyecanlıyız. Yeni sahamızla sil baştan startı veriyoruz. Hep birlikte turnuvamızı en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!