Olgunlar başlıyor

featured

İlimiz Sakarya’nın yaz akşamlarına damga vuran Olgunlar Futbol Turnuvası muhtemelen 21 Haziran’da start alacak

Olgunlar başlıyor

Virüs sebebiyle 2 yıldır yapılamayan dev organizasyon kaldığı yerden devam edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapıyor

UEFA tarafından Dünya’da en iyi ‘ÖZEL SPOR ORGANİZASYONU’ olarak gösterilen ve bu konuda ödül alan Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında hasret bitiyor. Hem virüs salgını, hem de yıllarca turnuvaya ev sahipliği yapan Ticaret Meslek Lisesinin yıkılması sebebiyle 2 dönemdir düzenlenemeyen dev organizasyon, bu yıl kaldığı yerden sürecek. Bir erteleme olmazsa 21 Haziran’da yeni adresinde başlatılması planlanan 32’nci Olgunlar Futbol Turnuvası, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün himayesinde gerçekleşecek.

Teşekkürler Arif Özsoy

Sakarya Atatürk Stadının yanındaki Spor Kompleksinde yapılacak olan 32’nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası’nın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Van’a tayini çıkan Sakarya Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Arif Özsoy, son bir yıldır turnuvaya sahip çıkmak adına büyük hizmetler verdi. Özsoy, özellikle Stadın yanındaki büyük Halı Sahanın turnuvaya uygun hale getirilmesi için büyük çaba sarf ediyordu. Bu çabalar sayesinde gerekli ihale yapıldı ve 1500 kişilik tribün başta olmak üzere turnuvaya uygun olan birçok yenilik için çalışmalar başladı. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Nevzat İnanç’ın da turnuvaya aynı hassasiyeti göstereceği düşünülüyor.

Komite toplantı yapacak
Sakarya yaz akşamlarının değişmezi olan Olgunlar Futbol Turnuvası birçok yenilikle futbol tutkunlarının ortak adresi haline gelecek. Yıllarca Turnuvaya büyük hizmetler veren futbol sevdalısı Şamil Bilgin’in Genel Koordinatör olacağı 32’nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında konserler ve özel gösteriler olmak üzere birçok etkinlik düzenlenecek. Tertip Komitesi, bayramdan sonra toplantı düzenleyecek ve turnuva şartları ile ilgili gerekli bilgileri spor kamuoyuyla paylaşacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!