Minikler’de Şampiyon Tepekum

featured

Minikler’de Şampiyon Tepekum

Adapazarı Belediyesi Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası’nda Tekeler’i 7-1’lik skorla geçen Tepekum şampiyon oldu. Yarı final maçından 5-3’lük skorla ayrılan Korucuk 3’üncü, Çamyolu ise 4’üncü takım oldu. Başarılı takımlara madalya ve ödüllerini takdim eden Başkan Işıksu, “Turnuvaya katılan 376 minik sporcumuzu, antrenörlerini, ilgi gösteren ailelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyoruz. Spora desteğimiz sürecek, altın ayaklar Adapazarı’mızdan çıkmaya devam edecek.” dedi.

 

Final Heyecanı

Adapazarı Belediyesi Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası’nın kapanış programı, Tepekum-Tekeler final maçıyla gerçekleştirildi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, meclis üyeleri, muhtarlar ve ailelerin katıldığı kapanış programında, final maçlarına çıkan miniklerin ve ailelerinin heyecanı görülmeye değerdi.

 

Madalya ve Hediyeler Verildi

Final maçında Tekeler’i 7-1’lik skorla geçen Tepekum şampiyon olurken, Yarı final maçından 5-3’lük skorla ayrılan Korucuk 3’üncü, Çamyolu ise 4’üncü takım oldu. Başarılı takımlara madalya ve ödüllerini takdim edilirken, Başkan Mutlu Işıksu, “Minikler Futbol Turnuvamıza katılan tüm mahallelerimize, kıymetli muhtarlarımıza, antrenörlerimize ve 376 minik sporcumuz ile ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir turnuva oldu, heyecanla takip ettik. Başarılı olan takımlarımızı tebrik ediyoruz. Spora desteğimiz sürecek, altın ayaklar Adapazarı’mızdan çıkmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!