Nermin Hanım Zeytinyağı Havran Beldiye:2 – Sakarya Voleybol:3

featured

Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Sakarya Voleybol Takımı 10.hafta müsabakasında deplasmanda Havran Belediyesi’ne konuk oldu. Bugün Balıkesir-Havran Kocaseyit Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı temsilcimiz 3-2 kazandı.

Turuncu siyahlılar büyük çekişmeye sahne olan ilk seti 25-23 kaybederek maça kötü bir başlangıç yaptı. İkinci sette rakibine aynı skorla 25-23 üstünlük sağlayan temsilcimiz durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü seti 25-21 kazanan Sakarya Voleybol 2-1 öne geçen taraf oldu. Ev sahibi ekip dördüncü seti 25-22 kazanarak müsabakayı tie-break setine taşıdı. Oldukça çekişmeli geçen tie-break setini Sakarya Voleybol 15-12 alarak müsabakadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Kulüp başkanı Ömer Bektaş play-off hedefimiz için kritik önem taşıyan müsabakadan galibiyet ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!