FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın biletleri Biletinial’da

featured

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın biletleri Biletinial’da

Türkiye, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından 1991 yılından beri düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’na üst üste 2’nci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 14-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek şampiyonada Türkiye’yi Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank temsil edecek. 4 gün boyunca heyecanın tavan yapacağı organizasyonun biletleri Biletinial üzerinden satın alınabilecek.

BASIN BÜLTENİ 08.12.2022 Son yıllarda uluslararası seviyede birçok önemli organizasyonu başarıyla düzenleyen Türkiye Voleybol Federasyonu, bu yıl FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’na bir kez daha ev sahipliği yapıyor. 14-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonanın online biletlemesi teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial tarafından gerçekleştirilecek.

Dev organizasyona CEV Şampiyonlar Ligi ikincisi A. Carraro Imoco Conegliano (İtalya), Güney Amerika Kulüpler şampiyonu Gerdau Minas (Brezilya), Güney Amerika Kulüpler ikincisi Praia Clube (Brezilya) ve Asya Kulüpler şampiyonu Kuanysh Club (Kazakistan) takımları katılacak. FIVB Kadın Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi Eczacıbaşı Dynavit ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank temsil edecek.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından 1991 yılından bu yana organize edilen şampiyonaya üst üste 2. kez ev sahipliği yapacak olan Türkiye, kadınlar kategorisinde yedi kez şampiyonluk, iki kez ikincilik ve beş kez üçüncülük elde etti.

Kadın voleybol takımlarımızın kupayla dönmesini dilediğimiz FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası biletlerine www.biletinial.com üzerinden erişilebilecek. Bilgi için: pr@biletinial.com

 

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor

ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!