NEREDEN NEREYE !

NEREDEN NEREYE !

Sakaryaspor bundan iki sezon öncesinde yeni yönetimle tanıştı ve üçüncü sezonu yaşıyor. İlk geldiği dönemde transfer yasağı vardı ve bu nedenle de kendi alt yapımızda oynayan gençlerle götürmeye çalıştığımız sezonun son karşılaşmasında Hacettepe ile berabere kalarak aldığımız 1 Puanla Profesyonel hayatımızı öyle veya böyle devam ettirdik. Daha sonraları başta ben ve bazı arkadaşlarımın “ Sakaryaspor’la ilgilenmiyor “ diyerek sürekli olarak üzerine gittiğimiz Başkan Zeki Toçoğlu işe el attı ve siyasi bağlamda bir yaklaşımla transfer açıldı ve ikinci sezona  son anda katılan transferlerle başladık. Baştan iyi gittik ama ne olduysa ilk yarının son iki haftasında oldu ve göndermeler başladı. Takım kıl payı ilk yarıyı lider bitirdi. 7 Kişi kovuldu, 9 kişi alındı ama gelen gideni arattı ve o iyi takım gitti yerine tuhaf bir takım geldi. Ercümend Coşkundere gitti yerine gelen Osman Özdemir’in yoğun çabalarıyla ve yerli futbolcuların gayreti ile finale kadar çıktık. Finalde hüsrana uğrarken fatura bu defa yerli futbolculara kesildi. Sonuçta yine yeni transferler “in” , eskiler “ aut “. Yani giden gider kalan sağlar bizimdir örneği. Derken bugünlere geldik. Gerçekten de gelen gideni arattı ve geçen sezonki takımı arar olduk. Seyircileri adeta uyutan maçlar, bir sürü palavra beyanat ve böylece hikayelerle geçen günler. Tıpkı “ Andersen’den masallar “ gibi bir şeyler. Başkan Aydın’ın genellikle hep aynı beyanatları, taraftarların inatçı tutumu nedeniyle  Başkan’a olumsuz tepkileri ve sonunda da bir Deniz Kolgu krizi. Nerelerden nerelere geldik.

NEREYE GİDİYORUZ ?

Sakaryaspor Türkiye’de ne olursa olsun bir marka olmuş eski bir kulüp. Kimler geldi kimler geçti. Ama adı hala efsane olarak anılıyor. Ama ne yazık ki onu yıllarca yöneten çeşitli yönetimlerin esamesi dahi okunmuyor. Neden mi ? Adam gibi yönetmediler de ondan. Yok bu öyle değil diyorsanız  Sakaryaspor’un son yıllardaki durumunu şöyle bir incelerseniz anlarsınız. Bugün Başkan Selahattin Aydın her ne kadar “ ilk geldiğimizde sadece kalmak istiyoruz dedik, geçtiğimiz sezon da beklemediğimiz bir başarıyı yakaladık ama finalde kaybettik, ama şimdi iddia ediyorum ki bu sezon çıkacağımızı inanıyorum “ dese de görünen köy kılavuz istemez. Yani herkes soruyor “ arkadaş bu Sakaryaspor nereye gidiyor ? “ Diye. Bunlar bizlerin uydurduğu şeyler değil sadece gerçekler. Şimdi bir Kahramanmaraş maçımız var, bu maçın sonucu ise çok şeylere gebe gibi görünüyor. İş artık Hoca’nın da dediği gibi sorumsuz futbolculara kalıyor. Yani “ Ya bu deveyi güderler, ya da bu diyardan giderler. Bu hoca mı olmuş, futbolcu mu olmuş onu da zaman gösterecek. Şimdi yol yakınken iyice bir düşünmek ve bundan sonra daha sağlıklı kararlar almak ve de mutlaka ve mutlaka başarılı olmak zorundayız. Yoksa…..!

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!