Adımıza para toplayan var, aldanmayın

  Görme engelliler Spor kulübünden açıklama

Adımıza para toplayan var,  aldanmayın

İhbar ediniz

Sakarya Görme engellier Spor kulübü ve 6 nokta körler derneği başkanı Aşkın Şentürk bir basın açıklaması yaparak “ Spor kulübümüz ve derneğimizin adını kullanarak halkımızdan para toplayan kişiler var bunları ihbar ediniz” dedi.

Aşkın Şentürk’ün açıklaması şöyle :“İl dışından geldiklerini tespit ettiğimiz ve Sakarya 6 nokta körler derneği ile Görme engelliler spor kulübü adına Konser yapacağız diyerek halkımızdan bağış toplandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Aslında yönetimimizin uzun zamandır takibine olan bu kişiler bir ekip halinde dolaşarak yalan yanlış sözler ile halkımızdan ve esnafımızdan, adımızı kullanarak para  talep eden bu kişilerin güvenlik kuvvetlerine haber verilmesini istiyoruz.”

Aidat bile almıyoruz

“ Bizler 6 nokta körler derneği ve görme engelliler spor kulübü olarak üyelerimizden aidat dahi almıyoruz, Sakaryalı görme engellilere yardım için konser yapılacağı gerekçesi ve körlere yardım amaçlı gazete satışı yapılıyor şeklindeki tüm sözler yalandır. Halkımızın ve esnafımızın bu konuda uyanık ve duyarlı olmasını rica ediyoruz. Bizim adımıza hiç kimse para toplayamaz toplayanlar sahtekarlık yapar “

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!