NE BÜYÜK LOBİMİZ VARMIŞ(!)

featured

NE BÜYÜK LOBİMİZ VARMIŞ(!)

Cumartesi günü Adana deplasmanındaydı Sakaryaspor!

90 dakikalık maç iki takımın arasında 17 puan fark olduğunu göstermiyordu. Gerçi Sakaryaspor galibiyeti daha çok isteyen taraftı ama karşısında form tutmaya başlayan turuncular vardı.

Kariyerinde yaptığı sözleşme sayısı 40’a doğru ilerleyen Kemal Kılıç 7.kez başına geldiği Adanaspor’u ligde tutacak gibi.

Bizim daha ilk yarıdan beklemeye başladığımız Del Valle hamlesini ev sahibi ekip ikili savunma ile izole etti.Son haftalardaki formunu maçın ilk yarısında devam ettiren Dimitrov ikinci yarı durgunlaştı. Tüm bunlara rağmen 71.dakikada karşısında sadece kaleciyi bulan Kasongo daha ciddi bir vuruş yapsaydı belki de üç puan gelecekti.

Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı genişleyen rotasyona karşın kazanan kadroyu bozmuyor. Ancak takımın orta sahası en yavaş bölgesi. Hasan, Sinan ve Murat Cem’den tek pas göremiyoruz ve bu da nispeten hızlı forvet hattı için dezavantaj oluşturuyor.

Ben önümüzdeki 5 maçta 15 puan düşünmüştüm ama daha ilk maçtan ikisi gitti. Playoff iddiasındaki rakipler puan kaybederken ilk iki ciddi biçimde şekillendi ligde. Sanırım bir iki hafta içinde 5-6 takım için 3.lük yarışı başlayacak.

  • *                                        *

Pazar günü Karasuspor lider Bursa Nilüfer ile Bilecik’te oynadı!

Hayır takım deplasmanda değildi ,cezası nedeniyle burada oynadı!

Öyle bir ceza ki ev sahibi takıma 2,5 saat , deplasman ekibini 1 saat uzaklıkta!

Yıllardır TFF Bölge Müdürlüğü koltuğunda oturan Karasulu Ferruh Sezgin, kulüp yönetiminin

ricasına rağmen konuyla ilgilenmedi.  Mum dibine ışık vermez de denebilir buna! Zaten Sezgin geçmişinde de Karasuspor konusunda pek bir şey yapmadı!

Karasuspor cezanın iptalini değil en azından komşu ilçelerden birinde oynamak istiyordu. Çünkü gecen haftaki çarpıcı galibiyetin ardından seyirci ambiyansına ihtiyaç vardı!

Ama aktif bir görev yapan Ferruh Bey, koltuğundan kalkmaya tenezzül etmeyerek konuyla ilgilenmedi. Hatta konuyla ilgili süreci soran yönetime ‘ Unuttum.’ dedi.

Olsun, maçlar kazanılır kaybedilir ama  tortular kalır.

Karasuspor ligde var oluş mücadelesine devam ediyor. Bu hafta yine evinde oynamayacak, Bandırma deplasmanında olacak.

  • *                                         *

Türkiye futbol ortamında size de tavsiyem amatör maçları izleyin. En fazla TFF 1.lige kadar ilerleyin.

Çünkü süper ligde iki İstanbul takımı lehine yapılan adaletsizlikleri izleyip ne kazanacaksınız! Takımınız şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur! İki takımı birbirinden koparmamak için aşağılık işler yapılıyor. Öyle ki kendini tehdit eden futbolcu bozuntusuna ses çıkaramayan hakem dakikalar içinde kendini alkışlayan oyuncuyu görünce bir mesleki  kişilik kavramını  hatırlıyor ve cesurca kırmızı kartı basıyor! İş o boyuta vardı ki Cem Yılmaz mesleğini kaybedecek neredeyse! Çünkü bu ortamda komedi filmi çekmeye gerek var mı!!!!!

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!