MEŞELİSPOR KORFBOL TAKIMIMIZ SAHNEDE..

featured
MEŞELİSPOR KORFBOL TAKIMIMIZ SAHNEDE..
Meşelispor Kulübü olarak Korfbol branşını faaliyete geçirdik. Kadın futbolu, Ampute Futbol derken, şimdi de Korfbol branşı ile Sakarya’mıza merhaba dedik..
Üst üste iki Türkiye finali oynayan sporcularımızın Kulüp olarak yanlarında olmak adımıza onurdur. Türkiye şampiyonu hocalarımız yanımızda o zaman bütün genç kız ve erkeklerimizi bu branşta show yapmak için Kulübümüze davet ediyoruz. Kapımız herkese açık..
Meşelispor Kulübü Korfbol Takımımız Antrenmanlarını Ahmet Akkoç Ortaokulu Spor Salonunda Sürdürüyor. İdmanlara gelen kız ve erkek sporcularımız çok istekli ve arzulular, buda Türkiye Şampiyonu olan antrenörlerimiz Ayhan Panta ve Mutlu Durası hocamızı çok mutlu ediyor.
Antrenörümüz Mutlu Durası; 16 Aralık da Sakarya’da yapılacak dörtlü turnuvada da eksiklerimizi görüp ona göre önlemler alacağız. Korfbol Milli takım antrenörlerimizin de hazır bulunacağı turnuva şimdiden Sakarya’mıza hayırlı olsun..
Antrenörümüz Ayhan Panta; İki yıldır üst üste Türkiye Şampiyonasında final oynayıp birinde Türkiye Şampiyonu olduk, ikincisinde Türkiye ikincisi olduk. Hiç bir şey tesadüf değildir. Çalışınca imkanlar da sunulunca hedefe ulaşmak kolay oluyor. Bu sene artık Türkiye Korfbol Ligi’nde Meşelispor Kulübü olarak yer alacağız. Bize bu desteği verip Korfbol branşını faaliyete geçiren Kulüp Başkanımız Sinan Panta’ya teşekkür ederiz.
16 Aralık 2023 Ctesi
Saat: 11:00
K. EGAL – S. SPOR L
Saat: 12:00
S. SPOR L – Ş. SELÇUK E. AL
Saat: 13:00
K. EGAL – Ş. SELÇUK E. AL
Saat: 14:00
K. EGAL – S. MEŞELİ SP. KL.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!