Erzurumspor Yardımcı Antrenörü Hakan Çobanoğlu Maç Sonu Açıklamaları

featured

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında oynan Sakaryaspor-Erzurumspor FK maçının ardından iki takımın teknik sorumluları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor Yardımcı Antrenörü Hakan Çobanoğlu, “Bugün gerçekten iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. İlk yarıyı 1-0 yenik durumda bitirdik ama oyuncularımız ikinci yarı çok güzel bir dönüş yaptılar. Çok da iyi bir oyun sergileyerek maçı 2-1’e getirdik. Sonra dalgınlık sonucu 1 gol daha yedik ve 2-2 oldu ama 90+8’de kaçırdığımız gol, galibiyetten etti. Çok iyi bir mücadele gösterdi oyuncularımız hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde devam edeceğiz. Her maçı kazanmak için oynayacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!