Loick Landre Manisa FK’da

featured

Loick Landre Manisa FK’da

Sakaryalı futbol menejeri İbrahim bakanda  Fransız savunma oyuncusu Loick Landre’yi Manisa Futbol Kulübü, ne kazandırdı.

Manisa FK’ya imza atmanın heyecanını yaşadığını belirten Loick Landre, “Kulübümün tek hedefi üst lig, ben de bu hedef için çok çalışacağım” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Fransız savunma oyuncusu Loick Landre ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Başkan Yardımcımız Hüseyin Hasacar ve Kulüp CEO’su Yılmaz Bal ve Sakaryalı futbol menejeri İbrahim bakanda hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan yeni transferimiz Loick Landre, “Manisa Futbol Kulübü’ne imza attığım için çok heyecanlıyım. Takımımın daha önce maçlarını takip ettim. Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında da kaliteli bir takım sahadaydı. Bu takım güzel işlere imza atacak. Kulübümün tek hedefi üst lig, ben de bu hedef için çok çalışacağım” dedi.

Başkan YardımcısıHüseyin Hasacar ve Kulüp CEO’muz Yılmaz Bal, yeni transferimiz Loick Landre’ye başarı dileklerini iletti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!