Antrenörler seminerde buluştu

featured

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Sakarya Şubesi Ahmet Birinci ve Ahmet Kahveci Futbol Antrenörleri Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Serdivan Konferans Salonu’nda yapıldı. Seminere antrenörler büyük ilgi gösterdi.

ZORUNLU SEMİNER

Serdivan Konferans Salonu’nda TFF ve TÜFAD Sakarya Şubesi Ahmet Birinci ve Ahmet Kahveci Futbol Antrenörleri Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri gerçekleştirildi.  Seminere Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor dairesi başkanı İlhan Şerif Aykaç, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba katıldı.  Antrenörlerin büyük ilgi gösterdiği seminerde katılımcılara bazı plaketler takdim edildi.

SONA ERDİ

19 Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor bilimleri fakültesi öğretim görevlisi Fedai Aksoy 06-15 Yaş çocuklarının gelişim özellikleri, futbol temel  ihtiyaçları, haftalık antrenman planması, Futbol antrenörlüğü ve felsefesi, Futbolda öğretim yöntemleri konularında geniş anlatımlar yaptı. TFF, AEP, UEFA antrenör eğitmeni Serhat Sütlü ise yeni dönem kurslar ve seminerler hakkında bilgiler verdi. Seminerde TÜFAD saati olarak ayrılan dilimde Türkiye Futbol antrenörleri derneği Sakarya şubesi başkanı Tamer İlaçan antrenör üye beyannamelerinin düzenlenmesi konulu konuşma yaptı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!