KÖTÜ OYUNUN SEBEBİ BASKIMI?

KÖTÜ OYUNUN SEBEBİ BASKIMI?

Sakaryaspor da Samsun maçına kadar gelen otoriter baskılı oyun Altay maçında sos vermiş Manisa maçında elimizde kalacaktı ki kaleci Cihan izin vermedi.. Altay maçında bir kalecinin bozduğunu ,Manisa maçında başka bir kaleci düzelti… Yüksek beklenti ve oyuncuların kaldıramadığı baskının sonuçları,istikarsız bir futbol alemine yelken açmaya doğru gidecekti.. Sahi bizi buraya getiren bir takım olma olgusuydu…Bir kaç eksik oyuncu takım oyununa direk etki yaptı. Paslar yerini bulmadı.. Oyun savruk bir hale geldi. Bu arada rakibinin kapanması ve direnç göstermesi de etkili oldu.

Resmen yumruk yemiş ama yıkılmamış boksör gibiyiz.. Burak Süleyman aslında o baskıyı en çok hisseden oyuncu olmalıydıki bunu kırmak istedi..Taner Taşkın buna izin vermedi..Şimdi Sakaryaspor da kritik haftalara giden yolda anlaşınlan Teknik heyet kimseye kafanıza göre takılın demeyecek…Lig de kalalım yeter dediğimiz ligde önümüze Süper ligi koyan bu oyuncuların mücadelesini her kötü oyuna rağmen alkışlıyorum. Şehirden çok az destek gören yönetimi de dik duruşundan dolayı kutlamak gerek..Ancak süper lig federasyon borçları ve eski futbolcu borçları Sakaryaspor için kurtuluş recetesi gibi…Şehrin takımla bütünleşmesini bir an evvel sağlamalı bayrakları süper liğ için sandıklardan çıkarmalıyız..Biz bu lige çıkmalıyız..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!