Korumalı Futbola 2 Amerikalı

featured

SAÜ Korumalı futbol takımı Avrupa şampiyonlar ligine göz dikti, takıma 2 yabancı transfer etti. Kulüp başkanı Toçoğlu’nda randevu dahi alamadık şeklinde sitem etti                     

                             Korumalı Futbola 2 Amerikalı

Yabancılar vitrinde

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Amerikan futbolu kulübü (Korumalı Futbol)  başkanı Yrd. Doç.Dr. Cenk Yavuz Tatankalar takımına Amerika’dan 2 yabancı oyuncu transfer edildiğini açıkladı.

Hedef çok büyük

Yrd. Doç. Dr. Cenk Yavuz Türkiye korumalı futbol 1. Liginde mücadele eden ve bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan Tatankalar takımının,  Avrupa Korumalı Futbol şampiyonlar ligine katılabilmesi için kadrolarını, Amerikada oynayan Cam White ve Deont’e Brown ile takviye ettiklerini söyledi. Antrenör  Ahmet Cemal Erümit yapılan transferlerden çok memnun olduğunu belirterek “ Sakarya’daki spor gündemini değiştirip dikkatleri bir kez daha üzerimize çekmek istiyoruz. Tatankalar olarak bu sezon Türkiye şampiyonu olup. Korumalı Futbol Avrupa şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyoruz.” dedi.

Destek olsunlar

Altınova’da Has Bahçe salonunda yeni transferler Cam White, Deont’e Brown, oyuncular Zafer Ceylan, Ali Gündoğdu, Bilgun Altankhuya, Yusuf Can Bodur, antrenör Ahmet Cemal Erümit ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Kulüp başkanı Yrd.Doç.Dr. Cenk Yavuz, Amerikan Futbolunun Türkiye de korumalı futbol adı altında oynandığını belirterek “ Biz kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz. Genele bakarsak yaptığımız iş ve aldığımız sonuçlar diğer popüler spor dallarından daha fazla, ancak bizim fazla propagandamız olmadığı için maalesef hep geri planda kalıyoruz, destekler bekliyoruz Sakarya’nın duyarlı insanlarının bize destekler vermesini bekliyoruz” şeklinde sitemler etti.

Toçoğlu’dan randevu alamadık

Hedeflerinin bu sezon Türkiye şampiyonu olduktan sonra Avrupa Şampiyonlar ligine katılmak olduğunu tekrarlayan başkan Yavuz, Büyükşehir Belediye spor kulübü başkanı Orhan Bayraktar’a gereken bilgi dosyalarının çok önceden verildiğini belirterek “ Biz para pul istemiyoruz, nasıl bir destek istediğimizi anlatmak için dosya hazırladık, Orhan Bayraktar beye verdik, özel kaleme havale etmişler diye duyduk ancak Büyük Şehir Belediye başkanımız Zeki Toçoğlu’nda istediğimiz randevuyu dahi alamadık, bu konuda çok üzgünüz” dedi.

Transferler tanıtıldı

Kulüp başkanı Yavuz, antrenör Ahmet Cemal Erümit ile birlikte yeni transferler Cam White ve Deont’e Brown’u basına tanıttı. amerikan futbol (1) amerikan futbol (3) amerikan futbol (10) amerikan futbol (13) amerikan futbol (14) Brown

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!