KOCAELİSPOR’A TATANGALARDAN DESTEK GELDİ

featured

KOCAELİSPOR’A TATANGALARDAN DESTEK GELDİ

3 Sırp futbolcuya 800 bin Euro borcu ödeyememesi halinde küme düşürülecek olan Kocaelispor’a Türkiye’nin her yerinden destek geldi. Tatangalar’da ezeli rakiplerine sosyal medya üzerinden sahip çıktı

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SESLENDİLER

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta transfer yasağına rağmen mücadele veren Kocaelispor, FİFA tarafından gelen yazıyla sıkıntılı günler geçiriyor. 3 Sırp futbolcuya 800 bin Euro borcu olan Kocaelispor bu parayı ödememesi durumunda küme düşürülme tehlikesi yaşıyor. Kocaelispor Yönetimi bu parayı ödeyebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Kocaelispor’un içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için Türkiye’nin her kulübünden maddi ve manevi destekler var. Ezeli rakibimiz Kocaelispor’a Tatangalar’dan da destek geldi. Tatangalar sosyal medya üzerinden “Varlığınızdan değil, yokluğunuzdan korkarız. O yüzden var ol komşu var ol” mesajı yayınlayarak Kocaelispor’a destek verdi.

tatangalar

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!