Kirazca Çelikle iyi başladı

featured

Kirazca Çelikle iyi başladı

Gecen sezon Süper ligden klasman ligine düşen Aşağı Kirazca spor yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Yuvala sporu 1-0 yenmeyi başardı. Bu sezon lige teknik adam olarak Nuri Çelikle başlayan ve tekrar Süper ligi önüne hedef koyan Aşağı Kirazca sporu Yuvalak deplasmanında üç puana Emre Şirinin attığı tek gol taşıdı.

YUVALAK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Aşağı Kirazca spor yönetimi Başkan Adem  ve teknik sorumlu Nuri Çelik  deplasmanda kazandıkları Yuvalak maçı ile ilgili acıkmalarda bulundu. Başkan Adem Hacı ( Eski Muhtar)   Yuvalak yönetiminin maçtan sonra, oyuncularının saha içinde gösterdikleri centilmenlik, ev sahibi örnek davranışlarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Teknik sorumlu Nuri Çelikte bir spor adamı olarak, kaybeden bir takımın oyuncularının ve de yöneticilerinin centilmence davranışının, amatör futbolumuzda örnek teşkil edilebilecek bir yaklaşım olduğuna vurgu yaptı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!