Kebapçı Beyden malzeme desteği

Kebapçı Beyden malzeme desteği

 

Sakarya iş adamı Kebapçı Bey yönetim kurulu başkanı Faysal Aktaş, Sakarya Amatör Liginde mücadele eden Fırtına Gençler birliği Spor Kulübü’ne sportif malzeme desteğinde bulundu

Kebapçı Bey Yönetim Kurulu Başkanı ve Fırtına Gençler birliği Spor Kulübü fahri Başkanı Faysal Aktaş , Sakarya Amatör Ligde mücadele eden Fırtına Gençler birliği Spor’u önümüzdeki sezonda daha da üst seviyelere çıkarmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Aktaş , kulübe 20 adet krampon, 20 takım eşofman, 25 takım anorak, 10 adet futbol topu, 1 takım forma, 20 adet tekmelik, 20 adet spor çantasından oluşan malzeme verdi.

İşadamı Faysal Aktaş , spor malzemelerinin teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının gençlere sahip çıkmak olduğunu belirterek, sporculara malzeme desteğinde bulunduklarını söyledi.

 

Çocukların ve gençlerin, topluma daha faydalı bireyler olabilmesinin bir yolunun da sporla ilgilenmesinden geçtiğini ifade eden Aktaş , spora her zaman önem verdiğini, toplumumuzda sağlıklı bireylerin yetişmesi için özellikle çocukların ve gençlerin, sporla ilgilenmesini sağlamak adına verdiği desteklerinin süreceğini kaydetti.

Fırtına Gençler birliği Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Tarım, yaptığı açıklamada, İşadamı Faysal Aktaş’ın desteklerine çok sevindiklerini dile getirirken, diğer işadamlarını da takıma destekte bulunmaya davet etti.

Tarım, “Bizim için çok mutlu edici bir durum oldu. İşadamımız yetenekli gençlerimize sahip çıkarak çok doğru bir karar vermiştir. Bizlerde kendisine söz veriyoruz. Zor şartlar altında bile olsa çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkması ve başarılı olmaları konusunda tüm bilgi birikimimizi kullanacağız. Şehrimizde çok yetenekli sporcular bulunuyor. Bunların yeteneğini ön plana çıkarmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından spor malzemeleri 20 adet krampon, 20 takım eşofman, 25 takım anorak, 10 adet futbol topu, 1 takım forma, 20 adet tekmelik, 20 adet spor çantası kulüp yöneticilerine teslim edildi

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!