Kazımpaşa Birlik: 2 H.Yenimahalle: 1

featured

Süper Lig C Grubu’nda haftanın kritik maçında Kazımpaşa Birlikspor, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde Hendek Yenimahallespor ile karşılaştı. Ev sahibi takım ilk yarıyı 30’ncu dakikada Gazanfer’in golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Hendek Yenimahallede 60’da Ali kırmızı kart gördü. Konuk ekip 81’de Bayram ile dengeyi sağladı. Kaszımpaşa Birlik 90+3’te Gazanfer’in golüyle maçı 2-1 kazandı.

SON BİLET KALDI

Son haftaya lider giren Kazımpaşa Birlikspor, As Akyazı ile oynayacağı karşılaşmayı kaybetmesi halinde bile grup ikincisi olarak Play-off’a yükselmiş olacak. 36 Puanlı iki takım Karasu Aziziye ve Karaaptiler Akınspor mücadelesi ise play-off’a çıkacak ikinci takımı belirleyecek Karşılaşmanın berabere bitmesi halinde iki takım baraj maçında yeniden karşı karşıya gelecek.

Grupta Sakarya Caddesi ve Tekspor küme düşerken üçüncü takım son hafta belli olacak.

Kazımpaşa Birlik: 2  H.Yenimahalle: 1

Saha: Ekrem Karaberberoğlu

Hakemler: Hakan Adlı* Ömer Acar* Talha Gürbüz**

Kazımpaşa Birlik: Semih*** Fatih*** Kemal*** Onur*** Recep*** Cevat*** Fatih*** Kemal*** Mehmet*** Gazanfer**** Sezer**

Antrenör: Bülent Yıldırım

H.Yenimahalle: Tufan** Ali (KK)Yusuf** Emre** Enes** Bedirhan** Yusuf Emre** (Yusuf*) MelihY.Emre** Melih Can** Bayram***

Antrenör: Osman Yazıcı

Goller: Dk.30-90+3 Gazanfer (Kazımpaşa Birlik), Dk.81 Bayram (H.Yenimahalle)

Kırmızı kart: Dk.60 Ali (H.Yenimahalle)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!