Mart Kültür Sanat Etkinliklerinin ilk konuğu Yılmaz Vural

featured

Mart Kültür Sanat Etkinliklerinin ilk konuğu Yılmaz Vural

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri 7 Mart Pazartesi günü şehrimizin ve ülkemizin tanınmış spor adamı Yılmaz Vural’ın konuk olacağı söyleşi ve imza günü programıyla başlayacak. AKM’de gerçekleştirilecek söyleşi programı saat 14.00’da başlayacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, 7 Mart Pazartesi günü söyleşi ve imza günü ile başlayacak. Mart ayının ilk etkinliği olan ‘İnadım İnat’ isimli söyleşi programına şehrimizin ve ülkemizin tanınmış spor adamı Yılmaz Vural konuk olacak. Saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek programa tüm sporseverler davet edildi.

 

Tüm sporseverler davetli

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yapılan açıklamada, “Mart Kültür Sanat Etkinliklerimiz 7 Mart Pazartesi günü AKM’de gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günü ile başlayacak. Saat 14.00’da başlayacak söyleşi programına şehrimizin ve ülkemizin tanınmış spor adamı Yılmaz Vural konuk olacak. ‘İnadım İnat’ isimli söyleşi programımıza tüm sporseverler davetlidir” ifadelerine yer verildi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!