Kaynarca ‘da Coşkulu Amatör Spor Haftası

featured

Kaynarca ‘da Coşkulu Amatör Spor Haftası

Her yıl 4 -10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Kaynarca İlçe Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan spor etkinlikleriyle devam ediyor

 

Kaynarca İlçesinde, Amatör sporcularla maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şartlarda spor etkinliklerine devam eden “Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri kapsamında, İlçe Stadyumunda ve Gençlik Merkezi’nde turnuvalar düzenlendi.

Masa Tenisi, Atletizm, Dart gibi spor branşlarında turnuvalar düzenlenen Kaynarca İlçesinde bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda Sakarya’yı ve ülkeyi temsil etmek üzere hazırlanan amatör sporcular ‘‘Amatör Spor Haftası’’ nı coşkuyla kutladı.

 

Turnuvalar sonrasında sporculara;

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, İlçe Belediye Başkanı Murat Kefli, İlçe Belediye Başkan Yrd. Ali Akgünoğlu , İlçe Belediye Başkan Yrd. Mustafa Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Başarı, Jandarma Komutanı Nedim Çavuş, Emniyet Amiri Şükrü Çetinkaya, Nüfüs Müdürü Perihan Akçaaba, Mal Müdürü Mustafa Üstündağ ve Kaynarca İlçe Spor Müdürü Hilmi Atasever tarafından ödülleri taktim edildi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!