Kaymakam İlyas Memiş başarıyı ödüllendirdi.

Kaymakam İlyas Memiş başarıyı ödüllendirdi.

 59 ilden 2727 sporcunun katıldığı Türkiye Minikler Yıldızlar Karate şampiyonası 29 Mart 01 Nisan tarihleri Gaziantep ilinde yapıldı.

Şampiyonada dereceye giren Geyve ilçesi sporcuları Türkiye şampiyonu Emirhan Uygun Türkiye üçüncüsü Miray Keleş Çarşamba günü Kaymakamlıkta yapılan tören ile Geyve Kaymakamı İlyas Memiş tarafından altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Yapılan törene teknik direktör Uğur Kobaş, Halk eğitim müdürü Mustafa Doğan ve  sporcu velileri katıldı.

Emirhan Uygun aldığı şampiyonluk ile ay sonu Sırbistan’da yapılacak balkan şampiyonası Milli takımına girdi. Emirhan Uygun ayrıca Gençlik olimpiyatları milli takım seçmesine girmeye hak kazandı.

 

Teknik direktör Uğur Kobaş, Şampiyonaya katılmamız için maddi yardımda bulunan Kaymakam İlyas Memiş, Belediye başkanımız Murat Kaya’ya teşekkür ederiz. Kaymakam bey nezaket yaparak bir kez daha başarılı sporcularımızı ödüllendirdi. Başarıya önemli bir teşvik olan bu tarz tören ve ödüller için Kaymakam beye teşekkür ederiz. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!