Karasuspor sahaya indi

featured

Karasuspor sahaya indi

Karasuspor Bal ligi için  kendi evinde yapacağı ilk çalışma ile sahada olacak. Yönetimsiz bir süreç yaşayan Sarı Kırmızılı ekip Taraftar gruplarının desteği ile Karasusporun bal ligin yükünü göğüslerken paralı transferlerden uzak duracak. Cihat Ekşinin el verdiği Taraftar grubu takımın başına Serdar Ergeneni getirirken yardımcılığına kondisyoner akın al kaleci ant Recep eskin getirildi

karasu sporun kadro yapısını genel manada Karasulu, Karasu çevresi, Kocaali ve çevresinden bulunacak oyunculardan oluşturacak. Sarı Kırmızılı ekip bu anlamda ilk olarak Karasu Aziziyespordan Ahmet ve Erdemi kadrosuna kattı.

Karasuspor büyük ölçüde küçülmeye giderken paralı transferlerden uzak durup, geleceğin karasusporunun temellerini atmak için yeni bir düşünceyi ilk olarak Bal ligine taşıyacağı Karasudan gelen haberler arasından bize ulaştı. Karasusporun yeni resmi açılış sonrası yapılacak hazırlık sürecinde daha net olarak karşımızda olacak.

Karasu spor sezonu açtı açılışa Karasu belediyesi başkan yardımcısı İsmail karakaş baklava ikramda bulundu ayrıca açılsa karasuspor  eski  kulüp başkanı  hasan Özkan MHP ilce başkanı Münir alikara CHP meclis üyeleri taşkın ekşi ve Mehmet Genç katildi   Marmara: AKP ‘meclis üyeleri murat kaçar ve sabri Aslanbay  ilçe spor müdürü kemal ataç da  karasuspor  idmanı  hep baraber izlediler ve  başarı  dilediler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!