KARASUSPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI :2-0

featured

KARASUSPOR GALİBİYET İLE  BAŞLADI :2-0

 

Süper Amatör Lig Play Off grubu ilk müsabakasında Karasuspor ile Ferizlispor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

EŞİTLİK BOZULDU

Süper Amatör Lig Play Off grubu ilk hafta müsabakasında Karasuspor ile Ferizlispor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı kırmızılı ekip dakika 18 de Kutay ile skoru 1-0’a getirdi. Erken gelen golün etkisi ile oyun kontrolünü ele alan kuzey ekibi yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı Karasuspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

BERKHAN İŞİ BİTİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan ekip Ferizlispor oldu. Yeşil siyahlı ekibin baskıları karşılık buldu ve 47. Dakikada Haluk’un yerde kalması ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Furkan topu farklı şekilde auta gönderdi. Rakip alana çabuk yayılan Karasuspor 50. Dakikada Berkhan’ın attığı şık kafa golü ile farkı ikiye çıkarttı. Oyundan iyice düşen Ferizlispor’da dakika 60’da Onur, rakibine yaptığı müdahale sonucu direk kırmızı Kart görerek oyun dışı kaldı. Müsabakanın geride kalan kısımlarında iki ekipte pozisyon yakalasa da fırsatları değerlendiremedi. Müsabaka Karasuspor’un 2-0 üstünlüğü sona erdi. Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle ile grupta ki ilk maçında üç puanı aldı.

 

Stad: Erenler sünüçin 2

HAKEMLER :Mehmet Akıncık, Cem harman, H.İbrahim Arabacı

Karasuspor: İsmail**,  Yasin*, Çağatay*, Utku*, Kaan*, Tugay(Dk.60 Emir), Berkhan**, Bedirhan*, Gökhan, Dk. 85( Hacı Bilal) Furkan*( Dk.45 Yusuf) (Dk.65 Hamza*) (  Kutay**( Dk.65 Yasir)

Antrenör: Kubilay Erel

Ferizlispor: Semih*, Onur*(Dk.60 K.K), Ömer*, Yasin*, Haluk*( Dk.70 Hamdi), Orhan ? , Tamer*, Ergin* Abdulbaki? ( Dk.29 Abdullah ?)( Dk

65 Muhammed*) , Furkan* Ümit*

Antrenör: Rahmettin Baygu

Goller: Dk.18 Kutay Aydın, Dk.50 Berkhan Kartal (Karasuspor)

Kartlar: Dk.60 Onur Anıl K.K ( Ferizlispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!