Karasu statüye kilitlendi

featured

Karasu statüye kilitlendi

Karasuspor Bal ligi ilk turunda oynadığı futbolla geleceğe yeşil ışık yakarken, yeni sarı kırmızılı futbol düşüncesi ilçede ,teknik kadrodan ve de  bu işe kefil olan yönetimi  mutlu etti. Bundan sonra ne olacak ?  Bu soruların yanıtını Başkan Yüksel Mazlum   açıkladı. NAZIM AKTÜRK

STADÜYÜ BEKLİYORUZ

Başkan Yüksel Mazlum Karasusporun geleceği ile attıkları futbol adımlarını Bal liginde test ettiklerini ver ilk aşamada olumlu sonuç aldıklarına vurgu yaparken, yeni sezon hedefleri için Bal ligi statüsünü beklediklerini açıkladı. Yüksel mazlum açıklanacak statüyü irdeledikten sonra yeni sezon adımlarını atacaklarını belirtti.

GEÇLİK ATAĞI SÜRECEK

Gecen yılki kadroyu büyük ölçüde elde tutmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yüksel Mazlum, yeni sürectede  gençlik hareketinin süreceğini ,bu gün için Karasu menşeli 7 oyuncuyu kadrolarına katacaklarına vurgu yaptı. Yüksel Mazlum elimizdeki oyuncu kadrosu içinde yer alanlara teklifler geldiğini bildiklerini, eğer bu uğurda gidenler olursa da  onların yerinizde aynı düşüncedeki oyuncu grubuyla takviye edeceklerini,  sarı kırmızılı futbol düşüncesi olarak önümüze koydu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!