Karasu Aziziyespor: 2 As Akyazıspor:0

featured

Karasu Aziziyespor: 2  As Akyazıspor:0

Süper amatör play off maçında Karasu Aziziyespor her iki devrede attığı goller ile As Akyazısporu 2-0 yendi. K. Aziziyespor antrenörü ikinci yarıda kırmızı kart gördü

İlk yarı tek gol

Takımlar maça çok hızlı başladı ilk 10 dakikada top iki kale arasında deta mekik dokudu, bu dakikaya kadar As Akyazıspor 3, Karasu Aziziyespor 2 net gol pozisyonunu harcadı. Daha sonra oyunu kontrol altına alan Karasu Aziziyespor aradığı golü 25 dakikada Hamza Bayoğlu ile buldu ve devreyi 1-0 önde kapadı.

Bir kırmızı kart 1 gol daha

İkinci yarı daha atak yine Karasu Aziziyespor oldu, 60 dakikada futbolcusuna faul yapıldığı itirazlarını fazla ileri götüren antrenör Bülent Yıldırım kırmızı kart görerek saha dışına gitti, bu arada Karasu Aziziyespor yönetimi ve yedekleri itirazlarını uzun süre devam ettirdiler. Maç tekrar başladı 73 dakikada Uğur Temur takımını 2-0 galibiyete yükseltti ve maç bu skorla sona erdi.

Karasu Aziziyespor 2-0 As AS Akyazıspor

Saha: Ekrem Karaberberoğlu

Hakemler: Bahadır İleri, Furkan KOcayıldız, Beytullah Yiğit

Karasu Aziziyespor: Mert Şevket, Recep, İslam, Hakan, Aykut, Oğuzhan (Ahmetcan), Uğur, Hamza (Samet), Onur (Ömer), Beraat, Yalçın (Yiğit)

(Yedekler: Erkut, Ömer, Yiğit, Berkay Uzun, Yağız Efe, Berkay Kahraman, Ahmetcan, Samet, Uğur, Muhammed Yusuf)

Antrenör: Bülent Yıldırım

As Akyazıspor: Kadircan, İzzet Hakan, Anıl, Mevlüt Ogün, Eray, Okan, Enes (Recep), Erkan (Gazanfer), Aziz Mirza, Zeki Görkem (Efendi), Sinan

( Yedekler: Muhammet, Dindar, Recep, Mert, Hasan, Muhammet Yeşilbaş, Efendi, Veysel, Gazanfer, Ebubekir)

Kırmızı kart. Bülent Yıldırım )K. Aziziyespor  antrenörü)

Goller: Dk. 25. Hamza, Dk.73 Uğur (Karasu Aziziyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!