KARAMAN’DA GÜLEN OLMADI 2-2

featured

KARAMAN’DA GÜLEN OLMADI 2-2

Karaman Tesislerinde oynanan Karasuspor-As Akyazıspor karşılaşmasında 4 Gol atıldı ama maç 2-2 Berabere sonuçlandı. Daha önce yaşanan seyirci olayları nedeniyle Karaman Tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 Berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısı hareketli geçti. Maçın 59. Dakikasında As Akyazıspor Oğuzhan’ın golüyle 1-0 Öne geçti. Karasuspor 66. Dakikada Berkan’ın golüyle beraberliği sağladı. 74. Dakikada bu defa Karasuspor Orhan’la 2-1 Öne geçti ama As Akyazıspor maçın bitimine 2 Dakika kala Agah’ın golüyle beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 Sona erdi.

KARASUSPOR: 2-AS AKYAZISPOR: 2

HAKEMLER: Ahmet Öztürk, Erdi Öz, Berkay Aykın

KARASUSPOR: Uğur** Nihat** Mahmut** Emircan** Orhan*** H.Bilal** (Diabate**), Burak** (Alperen**), Erdi*** Muhammer** (Berkan***), M.Mert** İshak**

ANTRENÖR: Behçet Durak

AS AKYAZISPOR: Emre** B.Ali** Kadir*** Hasan** (Bünyamin**), Talha** Agah*** Hasan Ş.*** Yasin** A, Burak** Zekeriya** (K.Talha**), Oğuzhan*** (Fatih**)

ANTRENÖR: İbrahim Altuntaş

GOLLER: Dk.59 Oğuzhan, Dk.88 Agah (As Akyazıspor), Dk.66 Berkan, Dk.74 Orhan (Karasuspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!