Kaptanın yaş günü online kutlandı

featured

Kaptanın yaş günü online kutlandı

 İyiki doğdun Yasin

Harmanlıksporun başarılı futbolcusu kaptan Yasin Zobar yaş gününü ailesi ile birlikte kutlamak için izin istedi ve antrenmana katılmayıp evinde kaldı. Harmanlıkspor yönetimi ile futbolcular ise kaptanın yaş gününü canlı yayın yaparak online kutladılar, “ Pasta kesip İyi ki doğdun kaptan “ dediler.

İsmet Akdemir farkı

Pamukova da oturan kaptan Yasin Zobar yaş gününde ailesi ile birlikte olmak için Tevfik tetik hocadan izin aldı. Genel kaptan İsmet Akdemir yöneticiler ile birlikte kaptana sürpriz olsun diyerek bir pasta aldılar ve antrenmanda bulunan futbolcular ile saha ortasında cep telefonu ile canlı yayın yaparak pastayı kaptan adına kestiler ve kaptan Yasin’e online olarak izlettiler.

Çok duygulandı

Yasin Zobar yapılan sürpriz yaş günü kutlamasına çok duygulandı ve ailesi ile birlikte yaş gününü kutlarken böyle bir jest yapan yönetici, teknik adam ve takım arkadaşlarına çok teşekkür etti. Yasin Zobar 26 yaşına girdi.

Haber: Suat Beyenal

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!