KALAYCISPOR MÜTEVAZİ KADROMUZ VAR

featured

KALAYCISPOR   MÜTEVAZİ KADRO

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Arifiye Kalaycıspor, ligde geride kalan 10 haftada en flaş takımlarından biri olmayı başardı. Kırmızı Siyahlılar aldığı 7 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile liderin hemen arkasında 22 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Kulüp Başkanı Cafer Zor, Sakarya Yerel basını ile bir araya gelerek hem soruları yanıtladı hem de ligi değerlendirdi. Toplantıya Sportif direktör İsa Odabaşı, Genel kaptan Şahin Celep, Yöneticiler Harun Dayıoğlu ve Cevdet yıldız, Antrenör Behçet Durak ve Kaleci antrenörü Şaban Çolak katıldı.

MÜTEVAZİ KADRO

Geçtiğimiz sezon kurdukları mütevazi kadroya rağmen şampiyonluğu son haftalara kadar kovaladıklarını belirten Arifiye Kalaycıspor kulüp başkanı Cafer Zor; Bölgesel Amatör Lig her ne kadar adı amatör olsa da özellikle son yıllarda 3.Lig’i zorlayacak bütçelerle takımların yarıştığı bir lig haline geldi. Biz geçtiğimiz sezon gençler ve tecrübeli isimleri en iyi şekilde harmanlayıp büyük bütçeli takımların yarıştığı ligde mütevazi kadromuz ile son 2 haftaya kadar şampiyonluk yarışını kovaladık. Bu sezonda yine aynı şekilde grubumuzda bütçesi 10 Milyon’u aşan 3-4 takım bulunuyor. 11.hafta itibari ile geldiğimiz noktada Sakarya’yı en iyi şekilde temsil ediyoruz.

DESTEK BEKLİYORUZ

Yönetim olarak hem Arifiye’yi hem de Sakarya’yı dışarda en iyi şekilde temsilci için gereken fedakarlıklarını belirten başkan Zor; İstanbul ve Tekirdağ’dan zorlu takımlarla mücadele ettiğimiz ligde elbette onlar kadar olmasa da bizimde desteğe ihtiyacımız var. Yönetim olarak biz bir çok konuda imkanları zorluyoruz. Sağ olsun Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’da bizde desteklerini esirgemiyor. Fakat deplasman masrafları, konaklama, lisans bedelleri vs gibi rutin masraflarımız 2 Milyon TL’yi buluyor bir yıl içerisinde. Biz başarının astronomik transferlerden geçmediğini özellikle son 2 senede ispatladık. Bu yüzden bizim bu mücadelemizin biraz daha fazla desteği hak ettiğine inanıyoruz’’ dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!