K,Akın yenileniyor

featured
  1. K,Akın yenileniyor

Süper lig takımlarından K. Akınspor 2022-2023 sezonu hazırlıklarına Teknik sorumlu İbrahim Makine nezaretinde devam ediyor. Gecen yıl grubunda ikinci olarak Playoflara kalma başarısı gösteren Sarı Lacivertli ekipte ,  bu sezon gecen yılki kadronun büyük kısmı farklı takımlara transfer oldular.

YENİ YAPILAŞMA

Teknik sorumlu İbrahim Makine yeni sezon hazırlıkları sürerken sezon planlaması ile ilgili olarak şunları söyledi. Gecen yılki kadro tamamen dağıldı gibi bir şet ,gecen yıldan sadece üç oyuncu kaldı. Böyle olancada yeni bir kadro kurma aşamasında olduklarına vurgu yapan deneyimli teknik sorumlu İbrahim makine ,biz yeni bir takım inşa ederken bizede yönetimsel olarak destek olunması gerekir diye bir bilgi notunu bizimle paylaştı. K.Akınspor bu güne kadar Taraklıspor ve Kışlaçayla iki özel karşılaşma oynadı. Sarı lacivertliler bugünde Arifiyede Süper ligte mücadele veren Aşağı Kirazcaspor ile saat 16.30 da karşı karşıya gelip üçüncü özel maçını oynayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!