İZMİRDEN ÜÇ PUAN BEKLİYOR

featured

İZMİRDEN ÜÇ PUAN BEKLİYORUM

Altınordu tam dişimize göre demiyorum. Çünkü bu tabir Sakaryasporunuza haksızlık olur. Sakarya Altın ordu takımından bir çok yönü ile üstün bir takım…… Rakip Gençleşilebilir ile ligin maçında 3.3 berabere kaldı. Onlar için deplasmanda alınan 1 puan lige puanl başlamak açısından önemli katılıyorum…… Ancak attıkları gollerin ikisi penaltıdan geldi. Savunmada inanılmaz hatalar yaptılar…… Dağınık savunmaya sahip olan takibi karşı Sakaryaspor hem gollerle buluşur hemde üç puanı Sakarya y getirir………Sakarya göztepe karşında bariz hatalar yapmadı, istediği oyunu sahaya yansıtamadığı halde puanla başlaması içten bile değildi……. İzmir den gollü bir maç bekliyorum….. Kötü hakem yönetimlerinden kortuğum gibi VAR’dan adalet bekliyorum.
.! Altınordu Sakarya maçı bol gollü bir maç olmaya aday. …Ancak kırmızı kartlara dikkat.! Bu maç bol kart açısından iki takım içinde aday bir maç. Aman dikkat

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!