İki sezondur uygulanan Playoff sistemi için şikayetler arttı

featured

İki sezondur uygulanan Playoff sistemi için şikayetler arttı

Zımba ip ucu verdi

Amatör Futbolda Yaşar Zımbanın başkanlı ile başlayan Playof sistemi için külüplerin işkayetleri arttı. Bu konuda ASKf Başkanı ve Futbol İl Temsilçisinin gereğini yapması için devreye giren külüp serzenişleri karşı lığını buldu. HABER NAZIM AKTÜRK

GEREĞİ YAPILACAK

Başkan Yaşar Zımba kulüplerin Playof uygulaması karşısında ortyaya koydukları serzenişlere kayıtsız kalmadı ve bu konuda 2017-2018 sezonu için yapılacak yeniliklerle ilgili olarak ufakta olsa tiyo verdi. Öncelikli olarak Playof kalkacak. Yerine gelecek sistem tek devre lig usulu olmayacak. Yeni  uygulamada b üyük bir olasılıkla ikiye ayrılac ak Süper gruplardan yeni bir Bölgesel lige çıkış formulü devreye girecek. Başkan Yaşar Zınba bu konuda atacağım ız yeni adımlar futb olumuza daha fazla dinamizim katarken ,Amatör futbola yeni bir heyecan yüklemenin  adımların içinde neler olduğunu kısa sürede kuluplerimizle paylaşaçaklarını belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!