SÜPER’İN KRALI KUPASINI ALDI

featured

SÜPER’İN KRALI KUPASINI ALDI

Sakarya Süper Amatör Liginde önce klasman liginden çıkan ve daha sonra oynanan Play-off müsabakalarında elde ettiği başarıyla Sakarya Şampiyonu olan Adapazarıspor şampiyonluk kupasını Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar zımba’nın elinden aldı.

MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Daha önce uzun yıllar oynadığı Bölgesel amatör ligden düşen ancak fazla uzun sürmeden tekrar Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan Sakarya Süper Amatör küme Play-off birincisi Adapazarıspor,  Elegant’ta düzenlenen yemekte kupasına kavuştu.Kupa törenine Adapazarı Belediyesi Başkan yardımcıları Rıdvan Özüm, Özkan Gümülcineli, Sakarya Askf Başkanı Yaşar zımba ve yönetim kurulu üyeleri ile  İbrahim Aygün’ün Başkanlığını yaptığı Adapazarıspor yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar. Emeklerini harcayarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Adapazarıspor futbolcuları ve Teknik heyetinin yüzleri gülüyordu.

BÜYÜK KUPA SAHİBİNİ BULDU

Yenilen yemek sonrasında biri konuşma yapan Askf Başkanı Yaşar Zımba Adapazarıspor’a Bölgesel Amatör Ligde başarılar dilerken, Belediye Başkan Yardımcıları ve Askf yönetim kurulu üyeleri futbolculara madalyalarını taktılar. Daha sonra Başkan Yaşar zımba Şampiyonluk kupasını Adapazarıspor takım kaptanlarına teslim etti.   Kupa töreni sonrasında müzik eşliğinde çalınan oyun havalarıyla coşan futbolcular Başkan İbrahim Aygün’e de sık sık bayılarak harçlıklarını doğrultmayı da ihmal etmediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!