İbrahim Murat gündüz Türkiye’de Kickboksun profesyoneleşmesi için  ISKA Federasyonuna resmen başvurdu. 

featured

Türkiye’de fight sporlarının profesyonelleşebilmesi için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayan Adanalı sporsever iş insanı  İbrahim Murat Gündüz, Türkiye kick boks federasyonu başkanının tüm itirazlarına ve muhalefetine rağmen Türkiye’ye Amerika merkezli dünyaca ünlü (ISKA)  The International Sport Karate Association’ Federasyonunu getirebilmek için ISKA federasyonuna resmi müracaatta bulundu.

Geçtiğimiz aylarda ‘golden gloves awards’ ödül gecesinde yılın spor elçisi ödülünü alan  ünlü girişimci İbrahim Murat Gündüz, ISKA  hakkında şunları söyledi:

Bilindiği üzere Kick boks sporunun  dünyadaki tek profeyonel  temsilcisi ISKA’dır (international sport karate association), Türkiye’de ise kickboks sporu amatör bir spor olarak yapılmaktadır ve WAKO’ya bağlı olan  Türkiye Kickboks Federasyonu Türkiye’de kick boks sporunun profesyonelleşmesi adına hiçbir girişimde bulunmamaktadır. ISKA’nın Merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmaktadır ve  Uluslararası Profesyonel Kickboks Derneği olarak dünya çapında tanınmaktadır. ISKA, 1986 yılından bu yana mücadele sporları ve çeşitli dövüş sanatları konularında dünyanın en tanınmış profesyonel kurumu olarak faliyet göstermektedir. ISKA Federasyonunu Ülkemize getirmekte son derece kararlıyım ve bunun için yoğun mesai harcıyorum. ISKA Federasyonunu ülkemize getirebilmeyi başarabilirsem Türk sporu ve sporcusu için gerçekten tarihe geçecek  bir iş yapmış  olacağım dedi.

https://www.sportif54.com/ibrahim-murat-gunduz-sporcular-icin-antrenorun-onemini-ve-ozelliklerini-anlatti-104624.html

https://www.sportif54.com/ibrahim-murat-gunduz-dunyaca-unlu-mma-dovuscusu-liana-jojuayi-himayesi-altina-aldi-104382.html?amp=1

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!