İbrahim Murat Gündüz dünyaca ünlü MMA dövüşçüsü Liana Jojua’yı himayesi altına aldı

featured

Türkiye’nin sporseverliği ve hayırseverliği ile tanınan sporcu gençlerin abisi olarak bilinen ünlü iş insanı ibrahim Murat gündüz 14.01.2023 tarihinde İstanbul’da Tarık sayın tarafından düzenlenen ‘golden gloves awards’ ödül gecesinde uluslar arası spor elçisi ödülüne layık görüldü.

Geceye ‘she wolf’ lakaplı dünyaca ünlü gürcü MMA dövüşçüsü Liana Jojua ile katılan İbrahim Murat gündüz bundan sonra Liana Jojua’yı maddi ve manevi her konuda himayesi altına aldığını, Liana’ya gelecek olan dövüş ve maç tekliflerini bizzat kendisinin değerlendireceğini ve Liana’yı UFC liglerinde en üst sıraya yükseltmek için birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

Liana Jojua kimdir

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Liana_Jojua

(22 Mart 1995 doğumlu), Flyweight bölümünde yarışan Gürcü bir karma dövüş sanatçısı . Daha önce Ultimate Fighting Championship’te (UFC) savaştı ve aynı zamanda eski Fight Nights Global Kadınlar Bantamweight Şampiyonu .

https://www.bigunhaber.com/haberleri/ibrahim-murat-gunduz/

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!