İbrahim Murat Gündüz, Ilgın Deniz Ayan’ı ve Şahin Eroğlu’nu İstanbul’a Uğurladı

featured

İş insanı İbrahim Murat Gündüz, kızım dediği Ilgın Deniz Ayan’ı ve Milli Takım Antrenörü Şahin Eroğlu ile öğrencilerini İstanbul’a Kickboks 8. Turkish Open Dünya Kupası için uğurladı.

Şahin Eroğlu’nun kickboks camiasında çok değerli bir isim olduğunu, onlarca Dünya Şampiyonu sporcu yetiştiştirdiğini ve bu camiaya birçok genç ismi kazandırdığını belirten başarılı iş insanı İbrahim Murat Gündüz İstanbul’a giden ekip için başarılar diledi.

Kickboks camiasının son zamanlarda en çok konuştuğu isimlerden biri olan sporsever kişiliği ile tanınan İbrahim Murat Gündüz’ün kardeşim dediği  ve aynı zamanda sponsoru olduğu sporcusu  Ali Göktürk Benli, özellikle son maçlarında yaptığı hamleler ile adını duyurmuştu. Ali Göktürk Benli başta olmak üzere usta antrenör  Şahin Eroğlu’nun öğrencilerinden Melis Nazlıcan Talun ve Ilgın Deniz Ayan  şimdiden turnuvanın favorisi…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!