Çeşme Boks Turnuvasına İbrahim Murat Gündüz Katıldı

featured

Spor camiasında tanınan önemli isimlerin ve sporcuların katıldığı kadınlar arasında düzenlenen kickboks turnuvasına katılım oldukça yoğun olduğu görüldü. İzmir de ilki düzenlenen Çeşme boks turnuvasına katılım oldukça yoğundu. Her kesimden birçok kişinin katıldığı bu turnuva 7 gün boyunca devam edecek.

Turnuva da yerini anlan birçok ünlü sima vardı. Bu kişiler arasında ise en çok dikkat çekenlerden biri de ünlü iş adamı İbrahim Murat Gündüz olduğunu belirtebiliriz. Kendisine ilgi çok yoğun olduğu için çok fazla görüşme şansımız olmadı fakat küçük dahi olsa röportaj yapabildik.

İbrahim Murat Gündüz, “oldukça heyecanlıyım, İzmir de böyle bir etkinliğin düzenlenmesi beni mutlu ediyor. Yoğun katılım olacağını düşünüyordum fakat bu kadar da beklemiyordum. Halkımız gerçekten spora gereken ilgiyi göstermeye başladı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Müsabaka da yer alacak sporculara başarılar dilerim, centilmenlik çerçevesinde ve dostça mücadeleler gerçekleşmesi dileğiyle.. İyi olan kazansın” dedi.

Turnuvaya baktığımız zaman yurt dışında birçok sporcunun geldiğini gözlerden kaçmadı. 20 kadar ülke den bir çok sporcu yarışmalarda yerini alacak. Ülkemizde de tanınmış simalardan Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu de yer alıyor. Bu iki gururumuz olimpiyatlar da madalya kazanan sporcular. Kendilerinden büyük başarılar beklemekteyiz.

Olimpik Kadın Boks Milli takımı, 1. Çeşme Uluslararası Boks Turnuvası’ında mücadele edeceği belirtildi. İlgi çok fazla olan boks turnuvasına katılım seyirciler için ücretsiz olduğu belirtildi. Ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz turnuva da yerini aldı. Gündüz, “ülkemiz için çok önemli olan bu mücadeleye halkımızdan yoğun ilgi beklemekteyiz. Bu nedenle baktığımız zaman çok fazla yoğun ilgi ile de karşılandığını görüyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!