İbrahim Murat Gündüz Katılımı İle 1.Çeşme Boks Turnuvası Açılışı Yapıldı

featured

Ünlü iş adamı İbrahim Murat Gündüz’ün katılımı ile 1. Çeşme boks turnuvası açılışı yapıldı. Oldukça ünlü isimlerin katıldığı bu turnuvaya ilgi çok fazla idi. İlginin fazla olduğu boks turnuvası İzmir’in Çeşme ilçesinde yapıldı.

Turnuva da olimpiyat madalyalı isimlerde yer alacak. Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu olmak üzere bir çok ülkeden katılım yapan sporcu bulunuyor. 20 kadar ülkeden sporcunun turnuva için İzmir Çeşme de yer aldığı belirtildi.

Olimpik Kadın Boks Milli takımı, 1. Çeşme Uluslararası Boks Turnuvası’ında mücadele edeceği belirtildi. İlgi çok fazla olan boks turnuvasına katılım seyirciler için ücretsiz olduğu belirtildi.

Ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz turnuva da yerini aldı. Gündüz, “ülkemiz için çok önemli olan bu mücadeleye halkımızdan yoğun ilgi beklemekteyiz. Bu nedenle baktığımız zaman çok fazla yoğun ilgi ile de karşılandığını görüyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!