Hoş geldin Limandere

Hoş geldin Limandere

Son iki sezondur 2nci Amatör Ligde mücadele eden Limandrespor, 6 Mayıs Pazar günü Kuzey Grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Hem de adam gibi etti şampiyonluğunu.

7 maçta 7 galibiyet alan Limanderespor’u kutluyorum. Bu tertemiz, lekesiz şampiyonluklarından dolayı, tüm camiayı tebrik ediyorum.

Evet Limanderespor kulübü, ilk resmi kuruluşunu 1982 yılında yaptı. Sakarya amatör futbolunda adından çok bahsettirdi. Gerek yetiştirdiği futbolcular, gerekse mahalle olmadan önce belediye döneminde düzenlediği turnuvalar ile olağanüstü işlere imza attı Limandere.

O zamanın Belediye Başkanı, sevgili dostum Ahmet Ataç dönemini unutmak mümkün değil. Kısacası Karasu’nun Limandere Mahallesinde futbol çok sevilmekte. Bu sevgisinin karşılığını da 2017-2018 Futbol Sezonunda şampiyon olarak bir kez daha aldılar.

Evet aslında çok güzel dostluklarım oldu bu mahallemizde. Başta yakın zamanda ebediyete uğurladığımız güzel insan merhum Yusuf Çelik, ardından Recep Erbaş, Selahattin Kılıç, Yakup Tavlı, Dursun Ali Kutlu, Recep Çelik, Erol Ataç, Kemal Ataç gibi Mahallenin önde gelen isimleri, bu şampiyonlukta pay sahibi oldular. Aynı zamanda Karasu Belediyesi meclis üyesi olan Antrenör Hakan Özmen ile aslen Yassıgeçit Mahallesinden olan ancak Limanderespor’a gönül vermiş namı değer (Kuzen) Sezgin Tetik’in de emekleri yadsınamaz.

Şuan Kulüp Başkanlığı yapan Erdoğan Ataç ve an itibarı ile aklıma gelmemiş olan tüm sporsever dostlarıma gönül dolusu sevgilerimi yolluyorum. Spor sayesinde kazandığım dostlukların tadı bir başka.

Yine yeniden “hoş geldiniz” diyorum tüm Limanderespor camiasına. Gelecek sezon için kendilerine başarılar diliyorum.

Şimdi gelelim efsanemiz Sakaryaspor’a; Ligin son maçını Bandırmaspor ile oynadı ve kendi sahasında, seyircisi önünde farklı yenildi. Gülsek mi, ağlasak mı şaşırdık. Çünkü Play-Off eşleşmesi için yapılan hesap gereği yenilmek gerekiyordu ancak bu kadar da farklı değil tabi. Kısacası taktik yaptık ta farklı yenilgiyi hiç hesaplamıyorduk. Aslında ben efsane Sakaryaspor’a bu yenilgiyi hiç yakıştıramadım ama susuyorum.

Neyse Play-Off  serüvenimiz Perşembe akşamı (Yarın) başlıyor. Rakibimiz Bandırmaspor olacak ve ligdeki iki maçta bu takımdan 9 gol yedik. Play-Off havası eğer başkaysa, futbolcuların bunu binlerce Sakaryaspor sevdalısına göstermeleri gerekiyor. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

Sezon başında bu kadronun açık ara şampiyon olacağını düşünüyorduk ama hiç te öyle olmadı. Sakaryaspor bu liglerin her zaman Galatasaray’ı, Fenerbahçe’si ve Beşiktaş’ıdır. Bu nedenle Play-Off sonunda şampiyon olmaktan başka beklentimiz yok. Saat 19.00’da, Yeni Atatürk Stadında buluşmak dileğiyle. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!