Şampiyonluk sonrası milli oldu..

Şampiyonluk sonrası milli oldu..

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Bozan Dart Şampiyonasında, Türkiye Genç Erkekler Dart şampiyonu oldu ve Dart Milli Takımına girdi..

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Fatih Bozan ,Türkiye Kulüpler Dart Şampiyonasında Gençler Kategorisinde Ankara da yapılan 6. Ayak sonunda topladığı puanlarla Dart Ligini 1. Bitirerek, Türkiye Genç Erkekler Dart şampiyonu oldu.

Milli takımla İtalya’ya gidecek..

Elde ettiği bu başarıyla Dart Milli takımına girmeye de hak kazanan Fatih Bozan 9-16 Haziran 2018 tarihlerinde İtalya da yapılacak olan gençler Avrupa Elektronik Dart şampiyonasında Milli Takım sporcusu olarak ülkemizi temsil edecek.

Her şey yeteneğinin keşfedilmesi ile başladı..

Dart şampiyonu genç sporcu Fatih Bozan; Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni  ve Dart antrenörü Taylan Güngör’ün 3 yıl önce yeteneğini keşfetmesi ile Dart sporuna başladığını ifade ederek,  “ Üç yıl önce başladığım bu serüvende  takım arkadaşlarımla birlikte gösterdiğimiz gayretler sonucunda okul takımını 3 yıl üst üste Sakarya ve Bölge şampiyonu yaparak ulusal yarışmalarda da çeşitli dereceler kazandık “ dedi.

Okul müdürüne, öğretmenine ve belediye başkanına teşekkür..

Şampiyon Fatih Bozan,  Beden eğitimi öğretmeni Taylan Güngören in  ve Okul Müdürleri Osman Aydın ‘ın bu başarıda büyük payının olduğunu ve kendisini yalnız bırakmadığını söyleyerek, ayrıca, Pamukova belediye başkanı sayın Cevat Keser e müsabakalarda okul takımına yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!