HOCA İLE PLAY OFF’U KONUŞTUM.

featured

HOCA İLE PLAY OFF’U KONUŞTUM.

Teknik Patron Serdar Bozkurt ile hemen hemen garanti ettiğimiz play off için düşüncelerini sordum. Artık bir üst lige çıkmak tek düşünce olarak hedef tahtasına oturtulmuş durumda. Son yıllarda bir çok kez final den döndüğümüz bu zor maçlar öncesi Serdar hoca hesap, kitap yapmaya başlamış.  Play off maçları öncesi Rüstemlerde 20 gün takımı kampa alacağını ,başka bir yerde kamp yapmayacağını söyledi. Şu  virüslü günlerde sağlık açısında da bu düşüncesini bende doğru buldum.

Rüstemlerdeki sahaların yıllardır futbolcu ve Teknik heyetleri ne kadar zorladığını biliyoruz. Serdar hoca da bu durumdan biraz sıkıntılı olsada ,şikayet eden degil ,çözüm arayan yapısı benimde hoşuma gitti. Yıllar önce Şenol Güneş’in takımı her gün Kırkpınar’a taşımasını , Rüstemlere Jakuzi yapılması istemesini hatırladım. Sonrada pılı pırtısını toplayıp Otelde kalmasını. Serdar hocaya play off ta bizi en çok zorlayacak takımı sordum. Tek kelime ile Kırklareli olur dedi. Maç boyunca kapanan bir takım olduğunu, bununda tüm takımlar istenmeyen bir durum olduğunu belirtti.

Kısacası zorlu bir süreç ve yılların hasretini dindirmesi için Serdar hoca ve futbolcu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirttim. Yönetim inanmış, Ekrem başkan inanılmaz bir destek veriyor. Tüm belediyeler taşın altına elini koymuşlar, birazda şehrin ileri gelenleri destek olursa neden olmasın diyorum. Kalan hafların en iyi şekilde kapatılıp play off kampına sağlıklı bir şekilde girilmesini diliyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!