Hendekspordan Bomba Açıklamalar

featured

Son günlerde gazetecilik kisvesi altında bir takım şahısların değerli Hendekspor’umuza, yönetimimize, hocamıza, eski kaptanımıza ve Hendekspora hizmet edenlere yönelik yaptıkları fütursuzca beyanlara karşı açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.

Hendekspor’un bu aşamaya kolay gelmediğini, kurulduğu günden bugüne tüm başkan ve yöneticilerinin, Hendek’li spor severlerin yıllarca vermiş olduğu hizmet, emek ve özverinin sonucunda bir camia olunduğunun farkındayız. Hendekspor büyük bir camiadır, ilçemizin ve Sakarya’mızın önemli bir değeridir. Bu değer tüm Hendek halkının, Sakarya’nın değeridir. Söz konusu değerin 10 yılları süren oluşumunda çok büyük gayret ve fedakârlıklar vardır. Herkesin bu bilinçle hareket etmesi mühimdir.

Hendekspor, sayın başkan Adil Karabulut ve yönetimi ile birlikte 3.sezonu geçirmektedir. Geçtiğimiz yıl 3.lige yükselen Hendekspor yine Sayın Adil Başkan ve büyük oranda aynı yönetim ile yoluna devam etmektedir. Yönetimin seçildiği günden bu zamana en büyük destekçisi, maddi ve manevi Hendek Belediye başkanı Sayın Turgut Babaoğlu olmuştur. Yine Hendekspor’umuza birçok iş insanımızın, sporsever halkımızın, esnafımızın ve diğer birçok gönül verenin maddi ve manevi desteği bulunmaktadır. Bizler de Hendekspor’umuzu bir adım ileri taşıyabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Hendekspor’umuzun 1 kuruşunu dahi zayi etmeyiz. Hendekspor’umuzdan nemalanmak isteyenlere ve menfaat elde etmek isteyenlere de asla taviz vermeyiz. Bu yüzden tarafımıza yöneltilecek her türlü iftiraya ve ithama da göğüs gerer, sonuna kadar mücadelemizi veririz, bundan kimsenin şüphesi olmasın!

Göreve geldiğimiz andan itibaren gerek ilçemizde ki yerel basına gerekse Sakarya’daki yerel basına Hendekspor’umuz ile ilgili bilgileri doğru ve hızlı bir şekilde, Hendekspor gönüllülerine ve kamuoyuna aktarabilmeleri için tüm kolaylıklar sağlanmıştır. Buna karşın, birkaç haftadır sanki bir yerden düğmeye basılmışçasına fikir birliği içerisinde, gerek ilçemizden  gerekse Sakarya’dan internet üzerinden haber yapan kişiler aslı olmayan itham ve iftiralarda bulunmaya başlamışlardır. Sakarya’da yayın yapan Tv264 ve Medyabar isimli haber sitesi ve yayın kanalının sahibi olan Zafer Tokuş isimli zat, yöneticilerimizin “ Hendekspor’un imkanları ile deplasmanlara gittiğini, turistlik geziler yaptığını’’ internet ve yayın üzerinden iddia etmiştir. Daha sonra yine aynı haber sitesinde yöneticilerimize, hocamız Sayın Talip Toprak ve eski futbolcumuz değerli takım kaptanımız Sayın Nurullah Akçay’a ithamlarda bulunulmuştur. Daha önce Hendekspor da görev alan tüm değerli yöneticilerimiz ile şu anki yönetimimiz Hendekspor’u çok daha iyi yerlere taşımak için tüm imkânlarıyla mücadele etmiştir,etmektedir. Yönetimimiz tüm deplasmanlardaki şahsi giderlerini kendileri karşıladıkları gibi Hendekspor’a da gerekli tüm desteği her aşamada şahsi olarak ta sunmaktadır. Ve yine bilinmelidir ki Hendekspor’umuzun bir kuruşu dahi çok önemli olup, buna sahip çıkmak adına yönetimimiz tüm özen ve dikkati göstermektedir.  Hendekspor’un her kim ki şahsi menfaati icabı bir kuruşunu zayi eder ahlak ve şeref yoksunudur! Lakin  gazetecilik kisvesi altında bu tür  itham ve iftiralarda bulunan her kim ki iddiasını ispat edemez ise ahlak yoksunudur, müfteridir!

Yine Hendek ilçemizde internet üzerinden haber yapan O.T. isimli şahıs(ismini tam olarak yazmıyor olmamızın nedeni, kendisinin Hendekspor üzerinden reklam yapmasını sağlamamaktır ) , Hendekspor’lu oyuncularımıza, yöneticilerimize çok çirkin itham ve iftiralarda bulunma cüretini göstermiştir. Elinde hiçbir belge,bulgu olmadan  bilinçli ve kasıtlı yapılan haberlerin amacı futbolcularımız ve yöneticilerimiz üzerinden Hendekspor’umuza zarar vermektir. Yönetim olarak bu şahısların Hendekspor’umuza zarar vermesine olanak sağlayacak hiçbir imkânı ve tavizi vermeyeceğimizi önemle belirtmek isteriz. Unutulmamalıdır ki yel kayadan toz alır, bu şahıslar Hendekspor’umuzdan toz dahi alamazlar!

Hendekspor’a gönül verenlerden isteğimiz, hiçbir bilgi, belge ve somut veriye dayanmayan,gerçek dışı, tamamen  Hendekspor’a zarar vermek ve menfaat elde etmeye yönelik haberlere ve bu haberleri yapan zatlara itibar etmemeleridir.

Başta Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu olmak üzere, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve büyük Hendekspor taraftarımızın,Hendekspor’u bir adım daha ileriye taşıyabilmek için vermiş olduğu mücadeleye, Hendekspor’a gönül veren tüm halkımızın  destek vermesini talep eder saygılar sunarız.

HENDEK SPOR YÖNETİM KURULU

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!