Hendekspor:2 Erbaaspor:2

featured

TFF 3.Lig temsilcimiz Hendekspor ligdeki 30’uncu hafta mücadelesinde grubun iddialı ekiplerinden Erbaaspor’u konuk etti. Karşılaşmadan 2-2 beraberlik ile ayrılan Mavi Siyahlılar ligde kalma yolunda önemli bir avantajı kaybederek son 4 haftaya küme düşme hattının bir puan üzerinde girdi

1-0 ÖNE GEÇTİK

Hendek Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın hemen başında Hendekspor 1-0 öne geçti. Temsilcimizin kullandığı korner atışında ceza sahası içinde rakip defans ve kaleci  dokunamadı arka direkte Burak Ziyaettin tamamladı 1-0 Bu golün ardından konuk ekip beraberlik için yüklenirken 22 dakikada Erbaa ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşu Yusuf Yağcı güzel bir vuruşta köşeye gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.  İlk devre bu skorla tamamlandı.

PENALTILAR BELİRLEDİ

İkinci yarıda galibiyet için yüklenen Hendekspor 66.dakikasında kalesinde gördüğü penaltı golü ile 2-1 geriye düştü. Ligde kritik sonuçların alındığı haftada 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşen temsilcimiz mücadelenin son bölümlerinde aradığı golü buldu. 83’de İskenderun ortasında Murat Sipahi ceza sahasına girdi ve rakibinin müdahalesiyle penaltı vuruşu kazandı. Mustafa salışın penaltı atışıyla skora tekrar eşitlik geldi. Kalan bölümlerde başka gol olayınca müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi.

HENDEKSPOR: 2

FORMÜL ERBAA: 2

STAT: Hendek

HAKEMLER: Tayfun Sarı* Sedat Bayrak* Eray Pınar**

HENDEKSPOR: Mertcan** Yusuf** (Dk.90+2 İsmail*) Yavuz** (Dk.63 İlkay*)  Burak* A.Hakan** İ.Ethem** İskender** Barış* Mustafa* M.Burak** (Dk.72 Emre*)

T.DİREKTÖR: İlhan Var

FORMÜL ERBAA: Suphi** Bayduhan** (Dk.62 Alihan*) İsmail* H.İbrahim** (Dk.90 Olcay*) Mümin** (Dk.63 Rıfatcan*) Hakkı* Yusuf* (Dk.79 Durmuş Can*)Furkan** Tolga** Emirhan** (Dk.90 Berat*) Arif**

T.DİREKTÖR: Hasan Basri Kara

GOLLER: Dk.6 Burak, Dk.83 Mustafa Salış (Hendekspor), Dk.22 Yusuf, Dk.67 Hakkı (Formül Erbaa)

SARI KARTLAR: Dk.20 Burak, Dk.76 Yusuf Kaan, Dk.82 Ehat (Hendekspor), Dk.45-3 Furkan (Formül Erbaa)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!