Hendekspor-Serdivanspor: 1-1

featured

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Hendekspor, hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerimizden Serdivanspor’u konuk etti.

Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlik il sonuçlandı. Karşılıklı goller Maça oldukça hızlı başlayan Hendekspor, henüz 2’inci dakikada Ahmet Şahin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole cevabı gecikmeyen konuk

Serdivanspor’un 6’ıncı dakikada gelişen atağında ise Sarı-Siyahlılar penaltı kazandı. Topun başına geçen Y.Efe, 7’inci dakikada attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Erken gollerle başlayan devrede iki ekipte birçok pozisyonu cömertçe harcadı ve ilk 45 dakika 1-1 eşitlik ile geçildi. İkinci yarıda her iki ekipte de teknik adamlar birçok isme şans verdi. Karşılıklı ataklarla geçen ve iki takımın da zaman zaman gole yaklaştığı ikinci 45 dakikada başka gol çıkmadı ve 90 dakika 1-1 eşitlik ile tamamlandı.
Hendekspor: Mertcan, Burak Balcı, Mert Meriç, Sabri, İskender, Yusuf Kaan, Enes, Emre, Yavuzhan, İlkay, Ahmet Yedekler: Bülent, Oğuzhan, Selahattin, Berkant, Kerem, Burak, Barış, Emirhan Teknik Direktör: Talip Toprak

Serdivanspor: Muhammed Aydın, Ömer Erdem, Deniz, Mirza, Hakan, Enes, Muhammet, Turgay, Engin, Murat, Y. Efe Yedekler: Kadir Can, Bedirhan, Kadir Ordukaya, Yasin, Mertcan, İlkay, Burak Şahin, Serhat, Teknik Direktör: Berk Yusuf Yıldız Goller: Dk 2 Ahmet(Hendekspor Dk 7 Y.Efe(P)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!