Hendekspor-Sancaktepe Bel: 5-0

featured

TFF 3.Lig temsilcimiz Hendekspor kendi sahasında konuk ettiği Sancaktepe Belediyespor’u 5-0 mağlup etti

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Hendekspor sahasında Sancaktepe FK’yi ağırladı. Hendek Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakada Hendekspor aradığı golleri ilk yarının sonlarında buldu. Müsabakanın 44. dakikasında İskender Can’ın attığı golle 1-0 öne geçen Hendekspor İlkay İşler’in 45+2’de attığı golle farkı ikiye çıkardı.İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Hendekspor ikinci yarıya da hızlı başladı. 48. dakikada Mustafa Salış ile farkı 3’e çıkaran Hendekspor, 52. dakikada Enes Tok’un golüyle 4-0 yakaladı.Karşılaşmanın 78. dakikasında sahneye çıkan Yusuf Alemdar skoru belirledi. 0-5 Müsabakadan 5-0 gibi rahat bir skor ile ayrılan Hendekspor puanını 13’e yükseltti.

Konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübünün başladığı karşılaşma karlılıklı ataklarla başlarken, karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 3. dakikada Hendekspor’dan geldi fakat pozisyondan yararlanamadı. 13. dakikada konuk ekip Sancaktepe, Hendekspor kalesinde tehlike oluştururken 26. dakikada Hendekspor Yavuz ile yakaladığı pozisyondan yararlanamadı.

İlkyarı 2-0 sona erdi
28.Dakikada gelişen atakta İlkay’ın şutu direkten dönerken 44. Dakikada gelişen atakta İskerder’in golü ile Hendekspor 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 45. dakikada geliştirdiği atakta İlkay ile farkı 2’ye çıkardı ve karşılaşmanın ilk yarısı Hendekspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Hendekspor ikinci yarı coştu
Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına Hendekspor atak başlarken, Hendekspor’un 47. dakikada geliştirdiği atakta Mustafa Şalış ile skoru 3-02a getiren golü kaydetti. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor 51. dakikada Enes Tok ile skoru 4-0’a getirirken üstün oyununu sahaya yansıtan temsilcimiz atak üstüne atak geliştirirken 64. dakikada kornerden gelen topla buluşan Sabri’nin kafa vuruşunda top kale çizgisinden çıkarılırken, ataklarını sıklaştıran Henedekspor 78. dakikada Yavuz’un golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.
Hendekspor:5
Sancaktepe F.K:0
Stat: Hendek Atatürk
Hakemler: Ömer Kocabey, Mehmet Ali Vardar, Hakan Dursun, Oğuz Karadağ
Hendekspor: Bülent(Mertcan), Hakkı, Yavuzhan(Emirhan), Sabri(M.Meriç), Mustafa Kara, Yavuz, İlkay(Selahattin)), Enes(Y.Kaan), İskender, Mustafa Şalış, M.Burak
Teknik Sorumlu: Talip Toprak
SancaktepeF.K:Yusuf,M.Akif(Muhammet),Berkay,E.Ahmet,Kaan,K.Tekin,Anıl(Gürkan),Ulaş(Doğan),C.Can(Mükail),,Doğan(Emir), Y.Selim
Teknik Sorumlu: Armağan Turhan
Goller: Dk 44 İskender Dk 45 İlkay Dk 47 Mustafa Şalış Dk 51 Enes Dk 78 Yavuz(Hendekspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!